marias hårstudio – Kärlek till hår, möten , människor & trender

2018

Nytt år, nya mål. Dags att fundera på målen och drömmarna inför det här året. Sätta av tid till att lära nya saker.    Älskar glädjen av att skapa eller lära något nytt , både på och utanför jobbet.

Med mina snart 24 år i branschen , skulle jag nog tro att jag aldrig kommer att tröttna på hår. Inte heller alla människor som jag får glädjen att lära känna.                                                                                                                              Hos mig får du lov att koppla av och få en lyxig stund i vardagen.

Varmt välkommen!

Kontakta mig gärna på info@mariasharstudio.se el. 043180570

 

Stor Kram                                                                                                                                                                                                    Maria